RESUM REUNIÓ USPAC I CAPS RPTE 31-01-2022

22/2022

Avui ens hem reunit presencialment amb el nou Cap i Sots cap de la Regió Policial Terres de l’Ebre, hem aprofitat per traslladar algunes de les problemàtiques que afecten a la Regió i trobem una bona predisposició per treballar en donar solucions al respecte.
Us fem un resum de la reunió traslladant els punts més rellevants tractats:

– Manca d’efectius a l’Ametlla de Mar: Els hem recordat que des del nostre sindicat hem denunciat reiteradament que no s’inclogui aquest destí amb el plà d’estiu, que no es reforci aquesta comissaria i que no es tinguin en compte les nostres reclamacions cara el proper concurs general (on provisionalment sembla que només sortiran tres places, considerem del tot insuficient).

– Reclamació dietes i km cursos UMAR de l’Ametlla de Mar: Li hem traslladat la problemàtica concreta, reclamada des de fa mesos i de manera reiterada a la Subdirecció General de Recursos Humans. Avui mateix hem rebut resposta que, tot i que no ens confirmen dates concretes, tota la documentació està finalment revisada, aprovada i s’inclouran els imports de pagament al lot de recull de dietes amb incidències previstos en aquests casos. Estarem molt pendent que no es demori més el seu pagament, recordem que són imports de fa un any que la resta de destins ja fa molt han cobrat.

– Tancament sector trànsit: Els hem manifestat, com venim fent de fa anys la nostra oposició al tancament de sector de trànsit, pel que fa a aquesta regió, el de Mora d’Ebre. Seguim treballant per revertir la decisió errònia que va prendre fa anys la Comissaria General de Mobilitat, i lluny d’això que es reforci com toca el sector, és vital per garantir tant la seguretat viària com pública al territori. Tenim reunió el 17 de febrer amb la pròpia CGMO i sereu degudament informats al respecte del que allí es tracti.

– UI Gandesa: Lamentem que la resolució de l’últim concurs d’investigació, després de 7 anys, deixi tocada de mort l’especialitat al territori. Treballem, un cop tinguem definitivament els números reals, per solucionar aquesta greu problemàtica que se’ns presenta.

– Parc Mòbil Gandesa/Mora d’Ebre: Manquen vehicles i sobretot 4×4, són conscients també de la problemàtica i també han traslladat la petició, la geografia específica i de zones rurals del territori fa que sigui essencial poder disposar de vehicles tot terreny, reclamació també històrica del nostre sindicat.

Us recordem que en breu tindrem la reunió regional i podeu avançar-nos els punts que vulgueu que tractem a rpte@uspac.cat.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
31 de gener de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.