RESUM REUNIÓ AMB LA COMISSARIA GENERAL D’INVESTIGACIÓ CRIMINAL

PDF

144/2022

Dimarts, 7 de juny de 2022, es va celebrar la reunió entre sindicats representatius i els caps de la Comissaria General d’Investigació Criminal.
Després de dues hores de reunió sols vàrem poder tractar 9 dels 40 punts a treballar i ens han traslladat al 21 de Juny de 2022 per continuar amb la reunió:

Hores extres. NO tenen previst disposar d’hores extres per UI, AIC, UTPC, DIC, insistim de cara a futur demanin partides d’hores per l’especialitat d’investigació.

Instrucció vacances. En relació als percentatges de vacances, amb pocs efectius a les unitats, responen que tot depèn de les instruccions.

Oferiment investigació. Han demanat a l’ISPC curs d’investigació pels companys que han guanyat plaça a l’oferiment de l’especialitat.

Unificació Policia Científica. Estan treballant amb la proposta de les científiques que anirien cap a UTPC, però encara no se sap si anirien en nivell 2 o 3. Això no és el que ens havien dit fins ara.

2a Activitat. Actualment hi ha 254 places de 2a activitat en la família d’investigació de les quals hi ha ocupades 21.

Guàrdies comandaments. Estan treballant a fer modificacions en les guàrdies de comandaments, faran més guàrdies depenent de les regions.

UIs dependència DIC. S’ha peticionat des de la Comissaria, però no es durà endavant aquest projecte i dependran de la Regió.

Guàrdia RPPO. USPAC no està d’acord amb la guàrdia mancomunada Tremp-Viella. Són molts quilòmetres en cas d’activació, s’han de passar per dos ports. Estan treballant amb una prova pilot a nivell de AIC al Pirineu per canviar el sistema.

Concurs investigació. Conscients del NYAP del concurs últim, s’excusen en imponderables i que han intentat fer un bon concurs. Està clar que no ha estat així!

USPAC, ja ha avançat i denunciat en nombroses reunions i escrits, que l’especialitat està passant per hores baixes i està a hores d’ara en caiguda lliure i que no s’està fent res per revertir la situació. Ahir mateix ho vam traslladar a Prefectura.

URGEIX un pla econòmic i estratègic per la millora de l’especialitat i les condicions laborals dels companys i companyes de l’especialitat.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
08 de Juny de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.