RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ CG INTERVENCIÓ, SAUC I SINDICATS 05-06-24

75/2024

En data 05-06-2024 ens hem reunit els sindicats representatius amb els responsables de la CG INTERVENCIÓ, CGTEC, SAUC (Administració Central) i SGRH. Us detallem els temes tractats:

 

GUÀRDIES NO PRESENCIALS

Estan pendents de que surti la instrucció de les GNP i si l’activació suposarà el cobrament des del moment de la trucada o quan s’arribi a comissaria. USPAC ja va registrar esmenes a la instrucció i si aquesta no s’ajusta als interessos dels mossos i mosses la impugnarem. Mentre, us seguim recordant: TREBALL (torn ordinari planificat) – GNP (situació de disponibilitat i possibilitat d’activació presencial) – FESTA (lliure de servei – no disponible – no possibilitat d’activació)

 

NOVES INSTAL·LACIONS FORMATIVES
Ens informen que es vol crear un gran centre d’entrenament i formació de més de 59 hectàrees a uns 16 quilòmetres d’Igualada. Ja disposen del terreny i pròximament s’iniciaran les obres.

 

UNITAT MARÍTIMA
Ens informen que hi ha una reunió convocada a Egara el día 19 o 20 de juny. Aquí es tractarà l’horari que es realitzarà per la Copa América i el nou horari que es vol introduir definitivament a la unitat, que millorarà el 2x2x3 que fan actualment. També ens informen que quan acabin el curs que s’està fent actualment es farà un pla específic de formació com tenen la resta d’unitats de la CGI.
GNP per UMAR: També es farà la proposta perquè entrin a fer GNP quan estiguin tots els efectius a les bases.

 

APEN
Hem reclamat que es doni la importància que tenen els trasllats i la seva perillositat sigui considerada sempre com a mínim de risc mig. Són conscients de la importància de valorar la feina que es fa i que es realitzen més de 30.000 trasllats l’any. Sobre la manca d’efectius d’APEN, ens informen que surtiran unes 50.000 hores extres a partir del mes de juliol només per trasllats.
Pel que fa a la filtració de dades, els serveis jurídics de la USPAC es troben personats al procediment des de l’inici com acusació particular per defensar els interessos dels nostres afiliats.

 

UNITAT DE MUNTANYA
Està pendent si es donarà com a vàlida la prova d’esquí. Ho determinarà el tribunal segons els informes que estan estudiant, les opcions són que es repeteixi la prova la propera temporada de neu,o passar a la prova d’escalada.

 

TEDAX
Està pendent de sortir un oferiment de comandament per la plaça de Salou.

 

GEI
Pendent de la nova RLT per diferenciar els grups operatius de la unitat tècnica.

 

Per ampliació o qualsevol aportació podeu enviar a recursosoperatius@uspac.cat .

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Sabadell, 12 de juny de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.