TAULA DE NEGOCIACIÖ

LA UNIÓ SINDICAL VOL EL COMPROMÍS DELS PARTITS POLÍTICS A CONTINUAR AMB LES NEGOCIACIONS DE MILLORES AL CME DES DEL PUNT ON S’HAN PAUSAT

Avui dia 16 d’abril de 2024 els sindicats que conformen la majoria al Consell de la Policia del Cos de Mossos d’Esquadra, hem adreçat un escrit i hem contactat amb els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya. L’objectiu, saber si adquireixen el compromís de continuar amb les millores de les condicions laborals al CME.

Després de la convocatòria d’eleccions Per al pròxim dia 12 de maig de 2024, les negociacions van quedar pausades a l’espera que hi hagi un nou govern amb la capacitat de poder continuar negociant i signar un nou acord.

L’actual Govern en funcions SI que volia negociar amb els Mossos d’Esquadra i així va quedar demostrat amb la signatura d’un primer acord el juliol de 2023. En aquests últims mesos continuaven obertes les negociacions sobre pla de carrera, reducció horària anual, complements, horaris i formació. Aquesta Unió sindical era optimista en arribar a un bon acord i volem garantir que la voluntat del nou Govern sigui continuar en el mateix punt on es van quedar pausades.

Mentre altres continuen prenent el pèl a uns poquets moss@s amb les seves manifestacions polítiques per desgastar l’actual Govern en funcions i ajudar al seu, aquesta Unió Sindical continua mirant únicament per les millores de tot el col·lectiu.

Informarem de cada una de les reunions que realitzem i comunicarem a tot el col·lectiu de les intencions que ens manifestin cada un dels partits polítics amb els qui hem demanat una reunió de caràcter urgent.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

16-04-2024

 

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.