TAULA DE NEGOCIACIÖ

LES FAKE NEWS DE LA FEPOL I ELS SEUS SATÈL·LITS

 

Des del novembre de 2022 quan la FEPOL demanava una pujada de 1500 euros, pagament alguns festius i reducció de jornada de 40 hores ha plogut molt..

Si, aquesta era la superproposta a la qual ens abocaven novament al CME a la ruïna, a canvi d’aconseguir una sèrie de favors polítics que al cos de Mossos d’Esquadra no l’interessen.

Va arribar febrer i març i la minoria de la FEPOL al Consell de la Policia els deixava retratats quan es va aprovar el marc ampli de negociació que pretenia aquesta Unió de Sindicats Majoritaris al Consell de la Policia i és en aquest moment que comencen les fake news de la FEPOL per intentar que no s’aprovi cap de les mesures aprovades i per iniciar una lluita política contra l’actual Govern utilitzant els Moss@s.

  • Us van dir als mesos de març i abril i maig que les negociacions estaven aturades.. Us van dir que el primer acord signat el 31 de juliol no se signaria..
  • Us van dir que no es cobrarien els judicis si estaves en torn de tarde..
  • Us van dir que no hi havia diners per pagar les millores d’aquest primer acord..
  • Us van dir que aquestes mesures no serien retroactives..
  • Us van dir que no es continuarien les negociacions una vegada es signés la primera part..
  • Continuen dient que no volem l’equiparació amb cossos especials, fent comparatives de nòmines de bombers que cobren nits, caps de setmana, festius i guàrdies, amb les taules retributives de Moss@s que no contemplen ni nits, ni caps de setmana ni festius…

En fi, que ara resulta que FEPOL-UGT són els gurus de les negociacions.. uns gurus que durant els anys de més crispació i més patiment per al nostre col·lectiu només s’han dedicat a dir que eren el sindicat majoritari, sense fer cap acte reivindicatiu ni moure fitxa per millorar les condicions laborals de tots els Moss@s.. On han estat des del 2008 fins ara?? 15 anys liderant el sindicalisme a Moss@s = 0 millores econòmiques.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 02-11-2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.