Camp de TarragonaREGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPCT 19-06-2024

82/2024

Avui, 19 de juny de 2024, ha tingut lloc la reunió amb els Caps de la Regió, Servei d’Administració i sindicats representatius de la RPCT. Us informem dels punts aportats per la USPAC:

 

Tarragona:

  • Continuen els problemes amb l’últim lavabo del vestidor d’homes. A l’anterior reunió regional ens van informar que era un problema de clavegueram. Fa més d’un any que s’arrossega aquest problema: Ens informen que segons l’arquitecte i l’empresa, es tracta d’un problema molt complex i s’està plantejant la possibilitat de substituir les canonades.
  • Reubicació de despatxos a la planta baixa de comissaria, sol·licitem que es tingui en compte els actuals despatxos d’ORC I requeriments: Ens informen que de moment, s’ubicarà a requeriments i la UOM on està ara trànsit.Com a segon pas, valoraran la resta.

 

Salou:

  • Obres dels vestidors. Se’ns va informar que el seu començament seria primer trimestre de 2024 i no han començat: Ens informen que finalment s’iniciaran l’1 de juliol amb els vestidors de dones (previsió finalització inicis de setembre). A continuació les dels vestidors d’homes.
  • Porta d’accés pel personal. A l’anterior reunió ens van informar que estava aturat a l’espera de l’ execució de les obres de vestidors, si continuem així, no arribarà mai: Continua aturat, en un inici els mòduls auxiliars per les obres dels vestidors anaven enganxats a comissaria i per aquest motiu ho van aturar. Un cop ja se sap que els mòduls no aniran enganxats, han sol·licitat en diverses ocasions aprofitar el moment de les obres dels vestidors per poder realitzar la porta d’accés al personal. Continuaran insistint.
  • Continua tot el perímetre de comissaria plena de papereres, s’ha sol·licitat la retirada per seguretat en diverses reunions també: La seva resposta és que no els consta que sigui un fet que amoïni a ningú, però que SERSECO valorarà la retirada.

 

ARRO Salou:

  • Tenim novetats del trasllat de l’ARRO a Les Gavarres? Ens informen que s’està treballant en el projecte, però desconeixen en quin estat es troba. Vam passar comunicat de la reunió d’infraestructures amb informació actualitzada.

 

Valls:

  • Només disposen d’un vehicle 4×4 amb més de 8 anys i 400000 quilòmetres. Es realitza molt de patrullatge rural i revisió de plantació de marihuana. Hi ha previsió de nova adquisició o substitució? Estan d’acord que el vehicle és molt vell, però ens diuen que de moment funciona correctament. Respecte a la reposició de vehicles ens informen que arribaran 529 vehicles de reposició a partir de desembre de 2024 i la licitació de compra directa de 330 vehicles híbrids i elèctrics. Es desconeix a quines comissaries aniran destinats.

 

UI Valls:

  • Sol·licitem de manera urgent dimensionar correctament la RLT a la UI de Valls. Falten 1 caporal i 4 agents. Volum de feina molt elevat i no donen a l’abast: Ens informen que quan s’incorpori el nou Cap si aquest ho considera oportú, ja ho demanarà.

 

Torredembarra:

  • Problemes amb els vehicles, tenen dos Altea bastant vells (2014) amb greus deficiències de seguretat, manca d’estabilitat: Ens donen la raó, el parc mòbil que va arribar a Torredembarra no era nou. Es mirarà per la regió de redistribuir els vehicles.
  • Porta de sortida del pàrquing espatllat: Ens informen que de moment està reparada provisionalment, però que tenen problemes amb gairebé totes les portes de comissaria. Ja han reclamat a l’empresa constructora. El mateix amb la porta d’accés al pàrquing superior.
  • Cessió del suro destinat a comunicats del nostre sindicat al servei d’OAC ja que nosaltres no farem ús: No tenen cap inconvenient.
  • Es sol·licita el canvi de la zona freda a un lloc més idoni i segur: Ens informen que la zona disposa de poca llum i desconeixen si a nivell de seguretat té mancances. Informaran a SERSECO per valorar.

 

El Vendrell:

  • Mal estat de les cadires de la OAC, se sol·licita un altre model més ergonòmic que s’adeqüi a un servei 24h: Ens informen que ells no decideixen quin tipus de cadires és la més adequada. Traslladat a la Subcomissió de Materials per part d’USPAC.
  • Sistema refrigeració, ens informen de la substitució del actual però desconeixem la previsió de funcionament: Ens informen que durant l’estiu i finalitzarà cap al novembre.

 

Altres temes tractats:

  • Ens informen que aviat sortirà oferiment per cobrir les places de Sots Cap de la CD Salou (sotsinspector/a), sots cap de la CD de Cambrils (sergent/a), Cap d’UI Valls i Cap d’UI El Vendrell.
  • Ens informen que sortiran dos paquets d’hores extres de 100.000 euros destinats per la RPCT. Unes 3500 hores aprox. en un dels paquets, l’altre paquet encara no el tenen quantificat. La seva distribució serà gestionada per la regió.

 

Si teniu més incidències i/o queixes les podeu traslladar directament al delegat/da de referència o a rpct@uspac.cat i ho elevarem immediatament.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Tarragona,19 de juny de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.