COMPANYS EN AÏLLAMENT O GRUP DE RISC COVID-19: TOTHOM TINDRÀ PERMÍS PER DEURE INEXCUSABLE

Download Now

55/2020

Com bé sabeu, després de la Demanda 8/2020 interposada per USPAC, l’administració està obligada a fer test a tots els companys que hagin estat en aïllament per exposició al SARS-CoV-2.

La casa no va atendre la Interlocutòria de 2 d’abril i ha deixat reincorporar-se als companys que estaven en aïllament sense el test, i ja s’estan donant casos de companys que s’han pagat el test i han donat positiu després de reincorporar-se.

Això sí, sembla que el Secretari General, el Sr. Duart, ha decidit aturar de fer els tests un cop a les desenes de comissaris de la Prefectura ja se’ls hi han fet, tot i no haver estat en aïllament per exposició. S’ha denunciat al TSJC i ara els hi resta 24 hores per justificar perquè està incomplint una ordre judicial.

1.Companys actualment en aïllament.

Un cop tingueu l’alta mèdica, des de la casa us planificaran permís per deure inexcusable perquè tenen una obligació judicial de no reincorporar-vos fins test negatiu PCR.

2.Companys en grup de risc COVID-19.

També teniu permís per deure inexcusable. No us poden planificar treball a comissaria o oficines, com tampoc es fa amb els facultatius de l’escala de suport o amb bombers.

Davant de qualsevol incidència contacteu amb el vostre delegat com sempre.

La posició que defensarà USPAC fins al final: cap mosso que estigui o hagi estat en aïllament no pot reincorporar-se sense un resultat negatiu a la prova PCR.
Nosaltres no som com els altres, i malgrat les pressions, USPAC no està en venda. Mantindrem el pols amb una administració a qui no l’importa la nostra salut ni la de les nostres famílies. Els mossos no som un número més per les vostres estadístiques.

ALS COMPANYS CONTAGIATS I LES SEVES FAMÍLIES:
ESTEM AMB VOSALTRES.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.