RESULTATS PROVES PCR FETES PEL DEPARTAMENT D’INTERIOR

Download Now

55/2020

A instàncies d’USPAC: Proves realitzades:416 i Proves realitzades: 57

A instàncies SAP-UGT i SEIME: Proves realitzades: 0 i Proves realitzades: 0
416

Per interlocutòria de 2 d’abril de 2020 es va obligar al Departament d’Interior a fer les proves PCR als mossos amb símptomes, exposats o aïllats per COVID-19.

Fins a l’ordre judicial, Interior es negava a fer-ho. El divendres 3 d’abril van contactar amb laboratoris i es va programar efectius de mossos a partir del dia 5 d’abril.

Segons ha informat Prefectura, arran de la demanda d’USPAC es va començar els tests amb companys que portaven fins a 41 dies en aïllament, deixats de la mà de Déu per Miquel Buch, per la Prefectura i por tota la resta de buròcrates a sou.

Després, es va continuar per la Prefectura amb el comissari en Cap el primer, tot i no estar en aïllament per COVID-19 com diu el TSJC. A la base se’ns obliga a reincorporar-nos després de l’aïllament sense test: les nostres vides no els importa un rave.

Tot seguit, es va atendre a companys aïllats “d’unitats especialment crítiques per manca d’efectius.” I en darrer lloc, gràcies la nostra demanda, es va fer els tests a aquells companys que van perdre algun familiar per la maleïda malaltia. Fins llavors ningú els havia fet costat.

El Departament atura els tests i presenta un escrit al Jutjat oposant-se a fer-los perquè diu que “a ells no li pot obligar un Jutjat”. I els miserables sindicats grocs, en comptes d’atacar al seu amo i donar-nos les gràcies per fer el que ells no han fet, es posen al costat de l’administració i diuen en un mitjà de comunicació que USPAC “està jugant amb la vida de la gent i això és molt trist”. Deixem que vosaltres els definiu.

ÀNIMS ALS COMPANYS CONTAGIATS I A LES SEVES FAMÍLIES.
CONTINUEM LLUITANT PER TOTS MALGRAT LA CASA I ELS SEUS SINDICATS!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.