ACCIÓ SINDICAL

PETICIONEM LA PRÒRROGA DELS P.A.P. del 2019

58/2020

Aquest any teníem una pròrroga per demanar els permisos per assumptes personals de l’any policial de 2019 fins a data 31 de maig de 2020.

En diverses reunions s’ha demanat prorrogar de nou aquesta data atès la situació actual pel que fa a l’estat d’alarma sanitària en què ens trobem.

Segons ja ens va dir la Subdirectora General de Recursos Humans, en reunions realitzades, en un primer moment de l’emergència es preveia activacions superiors al normal que fessin que no es poguessin gaudir dels AP i van manifestar que si aquesta situació es produïa, tindria sentit allargar el termini.

Segons resposta que ens va donar aquesta mateixa setmana referent a aquest assumpte, amb el desenvolupament de l’emergència ens diu que no ha estat tan així i que en realitat molta gent estava gaudint d’aquests permisos i que per acabar-ho de concretar (i en particular, determinar el nou termini) de manera coherent i adient a la realitat, volien analitzar les dades de quants permisos restaven pendents de gaudir realment.

Són nombroses les consultes referent a aquest tema que ens heu fet, per tant hem registrat escrit recordant a la Subdirectora que els moss@s, un cop més, estan fent un gran esforç davant la situació complicada que ens ha tocat viure i que tornen a demostrar que en situacions excepcionals estan sempre al peu del canó.

Per tot això hem sol·licitat, de nou, que es prorrogui el termini per gaudir els permisos per assumptes personals de l´any 2019 més enllà del previst a data 31 de maig, per tal que els companys tinguin temps durant aquest any policial en poder-los gaudir quan els sigui necessari i que es dicti una instrucció al respecte de manera urgent per tal que no s’obligui els companys a haver de demanar els AP si no els necessiten pel fet de no perdre’ls.

Esperem que entenguin que a situacions excepcionals toquen decisions excepcionals, i que els companys no es poden veure sempre perjudicats davant la situació d’alerta sanitària en la qual ens trobem.

ELS MOSS@S RESPONEM, DONEU-NOS LA PRÒRROGA

Barcelona, 26 d´abril de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.