REUNIONS GRUPS PARLAMENTARIS (ERC, PSC i C’S)

PDF

30/2021

Durant aquesta setmana des de la USPAC estem mantenint reunions amb diferents grups parlamentaris per a traslladar-los les nostres inquietuds i reclamacions laborals.
Per una banda, traslladem el gran malestar del col·lectiu davant l’espiral de violència dels darrers dies. Som ferms defensors del dret a manifestació, però contraris a qualsevol acte violent, especialment vers els nostres companys/es que cada dia veuen perillar la seva integritat física davant els violents.
D’altra banda, la manca de protecció jurídica; la manca de material de protecció; i la seguretat de les nostres dependències (històricament reclamada per USPAC i totes les organitzacions sindicals). Si a tot això, li afegim la manca de fermesa en la condemna pública dels fets que ens ocupen, fa que s’incrementi aquest malestar.
Recordem que el CME és la segona institució més ben valorada. La professionalitat demostrada durant tots aquets anys no es pot posar en dubte. I per suposat, el dret a la presumpció d’innocència que té qualsevol ciutadà, inclòs els policies.
Pel que fa a les principals reclamacions laborals que traslladem (podríem fer pàgines senceres de mancances i discriminacions), en destaquem algunes com el compliment de la resolució parlamentària 481/XII de 3-7-2019, la qual va aprovar la creació del grup de treball per la equiparació amb altres cossos especials de la Generalitat; grup que no s’ha constituït en 20 mesos. Aquesta mateixa setmana hem registrat, novament, un escrit al conseller reclamant de forma urgent la creació d’aquest grup de treball.
Altres prioritats que traslladem per desencallar la propera legislatura:
• Increment del complement específic dels membres de la escala bàsica i intermèdia. Mitjançant l’aplicació del 0.30 % de la massa salarial del CME (2 milions d’euros) que va ser aprovat pel Govern de la Generalitat al gener de 2019.
• Implementació de la jubilació anticipada.
• Aplicació efectiva i harmonització amb la conciliació familiar del Decret 146/1996 de jornada laboral i horari de treball dels membres del CME.
• Creació del grup de treball per aprovar el Pla de carrera professional.
• Aplicació del sistema de Guàrdies No Presencials (GNP) per les unitats d’ARRO.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

25 de febrer de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.