CONSELL DE LA POLICIA 29-01-2021: ELS MOSSOS NO REBRAN PAGA EXTRA PER COVID-19

PDF

9/2021

Mossos obligats a treballar sense mesures de protecció; més d’un 15% de positius les primeres setmanes amb les PCR que va aturar el Departament per amagar la realitat; companys destinats a primera línia a la Conca d’Òdena o altres; al tancament del Segrià en condicions infrahumanes, sense aigua ni relleus. Cap de nosaltres rebrà la gratificació extraordinària per l’esforç durant els mesos més durs del Covid.

La consellera del Departament de Salut Alba Vergés va aconseguir pels seus treballadors que es dictés el Decret Llei 24/2020, de 16 de juny pel qual es reconeixia “la implicació i el compromís que aquests professionals han demostrat” amb una paga extraordinària de entre 350 i 1.350 euros per la crisis de la Covid-19:

 

Funció Pública va destinar 140 milions d’euros pels funcionaris allà representats i va autoritzar que el Departament d’Interior fes el mateix amb mossos. 8 mesos després la Subdirectora Esperança Cartiel descarta aquesta possibilitat. I Miquel Sàmper “no sabe, no contesta”. On són els nostres diners?

USPAC ha registrat un Conflicte Col·lectiu sobre la paga extra i que es debatrà el següent Consell de Policia previst pel 5 de febrer de 2021.

31 de gener de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.