DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL DE LA COMISSARIA DE SALOU

PDF

12/2020

Dijous 16 de gener de 2020, els delegats de Riscos i Salut Laboral d’USPAC, es van desplaçar fins la comissaria de Salou per tal de mesurar les temperatures que actualment hi ha als dos vestidors.

Al vestidor femení, van poder observar que la temperatura on s’estan canviant les nostres companyes és de 17.9 ºC. També vam poder comprovar que, no només és una temperatura baixa, sinó que surt aire fred impulsat pel sistema de ventilació automàtic del sostre del mateix vestuari, incomplint la normativa de confort tèrmic.

Al vestidor masculí tres quarts del mateix. La temperatura era de 18.5ºC. A més, en aquest vestidor es canvien els companys de Seguretat Ciutadana i els companys de l’ARRO, amb un problema d’espai important. Hi ha una sobresaturació d’armariets amb molt poc espai entre passadissos.

També hem pogut comprovar que al despatx d´ARRO de la mateixa comissaria s´incompleix normativa de quantitat de lúmens necessaris per treballar en òptimes condicions, donant valors molt per sota de la meitat dels mínims que pertocaria.

USPAC, després de comunicar-ho reiteradament a l’Administració i portar-ho en diverses ocasions a les periòdiques reunions regionals i sense cap solució al respecte, ha denunciat finalment aquests extrems a Inspecció de Treball.

No ens cansarem de repetir, que si l´Administració no escolta les nostres reclamacions, ho denunciarem on faci falta.

Barcelona, 30 de gener de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.