DENUNCIEM FINALMENT A INSPECCIÓ DE TREBALL LA INSALUBRITAT I LES PANEROLES A L’ISP

PDF

129/2022

Dimarts, 10 de maig de 2022, com ja vam informar anteriorment, es va detectar i comunicar una invasió de PANEROLES als vestuaris de l’ISPC.

Des de la USPAC es van fer totes les gestions pertinents i l’endemà va anar una empresa especialitzada per tal de solucionar la incidència. Els nostres delegats de riscos laborals han estat darrere d’aquesta problemàtica d’ençà que van tenir coneixement. Ens van informar que triga entre 10 i 15 dies en fer-se efectiu el tractament.

Dilluns, 23 de maig de 2022, el nostre delegat de la RPMN s’ha desplaçat fins a l’ISPC i ha pogut comprovar que la situació continua igual.

Es va sol·licitar que als companys se’ls traslladés temporalment a un altre lloc, donada la insalubritat de la situació, però ens van denegar aquesta petició, dient que no hi ha lloc. Com pot ser que a l’ISPC, on s’han estat canviant aproximadament 3000 persones ara no hi hagi lloc per canviar temporalment els afectats? Una vergonya més de tantes!!

No es pot permetre aquesta situació que incompleix totalment la normativa de riscos laborals i sobretot no garanteix les mesures higièniques mínimes. Cal garantir que els companys i companyes es puguin canviar en un espai digne.

 

Davant d’aquesta situació, avui mateix hem presentat denúncia a Inspecció de Treball, davant la inacció de l’Administració.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS
25 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.