DENUNCIEM LES ALTES TEMPERATURES D’AQUEST CAP DE SETMANA A LA COMISSARIA DE TORTOSA

125/2022

La manca de previsió de la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral fa que avui dia, siguin moltes les comissaries que no estan preparades per fer front a les altes temperatures que s’està patint aquests dies. Cada any ens trobem amb el mateix, i això que s’està advertint de les “onades de calor” amb temps.

Aquestes són les temperatures i les condicions amb les quals han hagut de treballar els companys i companyes de l’ABP Tortosa aquest cap de setmana:

– Imatge 1: 17’19h, 30.6º.
– Imatge 2: 20’10h, 30.9º.
– Imatge 3: 21h, 28.9º.

S’ha donat trasllat a la Cap d’Administració de la RPTE perquè es posi solució a aquestes incidències i es doni compliment a la normativa de riscos laborals per tal de garantir unes condicions de treball òptimes i que a més es revisi la climatització a totes les comissaries de la Regió per fer front a aquesta problemàtica, que és una constant any rere any.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

23 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.