DENUNCIEM LES ALTES TEMPERATURES D’AQUEST CAP DE SETMANA A LA COMISSARIA DE TORTOSA

PDF

125/2022

La manca de previsió de la Subdirecció General de Prevenció de Riscos i Salut Laboral fa que avui dia, siguin moltes les comissaries que no estan preparades per fer front a les altes temperatures que s’està patint aquests dies. Cada any ens trobem amb el mateix, i això que s’està advertint de les “onades de calor” amb temps.

Aquestes són les temperatures i les condicions amb les quals han hagut de treballar els companys i companyes de l’ABP Tortosa aquest cap de setmana:

– Imatge 1: 17’19h, 30.6º.
– Imatge 2: 20’10h, 30.9º.
– Imatge 3: 21h, 28.9º.

S’ha donat trasllat a la Cap d’Administració de la RPTE perquè es posi solució a aquestes incidències i es doni compliment a la normativa de riscos laborals per tal de garantir unes condicions de treball òptimes i que a més es revisi la climatització a totes les comissaries de la Regió per fer front a aquesta problemàtica, que és una constant any rere any.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

23 de maig de 2022