ACCIÓ SINDICAL

EL COMPLEMENT DE PRODUCTIVITAT PEL 2023 TORNA A DEIXAR FORA ALS MOSSOS EN PRÀCTIQUES O SANCIONATS

164/2023

L’Acord signat el 29 de setembre de 2023 per la UGT (SAP-FEPOL) i CCOO a la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic respecte al complement de productivitat:

Torna a deixar fora als mossos en pràctiques de la 29a/30a promoció (com va succeir l’any 2022 amb els companys de la 28a i 29a promoció).

Exclou als companys sancionats per la DAI del dret a rebre aquest complement, encara que hagin arribat al mínim de temps treballat pel seu còmput.

Ens han tornat a vendre. Els sindicats SAP i SME estan integrats a la UGT a través de la FEPOL. La dependència d’aquests sindicats de classe, suposa que no critiquin aquest acord a la Mesa de Funció Pública tot i que sigui un greuge per mossos. Ja va succeir amb la Covid, quan inicialment ens van excloure com a personal essencial; va passar amb el complement de productivitat de l’any 2022 i torna a ocórrer l’any 2023 excloent als mossos en pràctiques i als sancionats. ¿Com poden excloure de la “bufanda” als seus propis afiliats a canvi que ells, com a alliberats sindicals, la puguin percebre?

USPAC no entén d’interessos polítics, ni de sindicats de classe. Per aquest motiu, avui mateix hem impugnat judicialment l’Acord que exclou als funcionaris en pràctiques i companys sancionats, igual que vam fer amb el complement de productivitat de 2022.

Amb fets, no paraules, és com es demostra qui està al costat dels mossos. Prou de vividors als programes de salsa rosa i dropos alliberats des de fa més de 15-20 anys que ja en el seu dia demanaven cobrar nivell 3; i més estar al costat d’aquells dels qui són al servei, dia a dia, els que pateixen els torns, les nits, els canvis de planificació, etc., encara que estiguin en pràctiques o sancionats per la DAI.

Prou d’enganyar al col·lectiu amb falsos missatges per tapar els vostres propis interessos!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

20 d’octubre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.