ACCIÓ SINDICAL

EL CONSELLER MIQUEL SÀMPER PROMOU LA VIOLÈNCIA CONTRA ELS MOSSOS

152/2020

Miquel Sàmper ha dit a la Comissió d’Interior que per “desviació mental professional” renunciarà a acusar per atemptat a agent de l’autoritat als violents que ens agredeixi.

Estem d’acord que hi ha una desviació, però no professional, sinó mental. Un Conseller d’Interior promovent la violència indiscriminada contra els mossos. De llunàtics amb ínfules de grandesa.

USPAC li envia avui mateix a la Conselleria un Codi Penal actualitzat i comentat perquè llegeixi els seus article 550 i 551. O potser els nostres serveis jurídics li poden donar alguna classe de repàs perquè sàpiga de què parla.

I sí. Una persona que actuï contra un mosso amb una katana, l’atropelli amb un vehicle o li trenqui un braç amb una cadira, se li ha de demanar la pena establerta al Codi Penal per atemptat a agent de l’autoritat que va dels 3 anys de presó cap amunt, i no ha de sortir amb una multa.

Li sembla bé que desaparegui el delicte de violència de gènere de dones maltractades i es torni a una simple falta de lesions? Doncs això és el que vol fer amb els mossos.

A més diu que s’ha pres com una qüestió personal acabar amb la defensa dels mossos per atemptat a agent de l’autoritat. Agafem la seva paraula, i a partir d’ara els mossos entomarem també com una qüestió personal i li fem directament responsable del què ens pugui passar d’ara endavant.

Quan un Conseller d’Interior etziba els violents contra els mateixos agents que estan sota la seva responsabilitat, únicament li queda una sortida: li demanem que presenti la DIMISSIÓ . No pot continuar un dia més al càrrec pel qual ha estat nomenat si no està en condicions mentals o professionals de garantir la nostra seguretat. No es pot deixar “la zorra al cuidado del gallinero”.

Barcelona, 12 de novembre de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.