ACCIÓ SINDICAL

EXIGIM A PREFECTURA UN DIMENSIONAMENT CORRECTE D’EFECTIUS A L’AMETLLA DE MAR

5/2024

Aquest estiu, i no és el primer cop que ho fem, sol·licitàvem a Prefectura i SGRH un correcte dimensionament d’efectius a la CD de l’Ametlla de Mar, per reforçar-la davant l’increment de treball que hi ha al territori en període d’estiu i donat que ja és una comissaria que des de l’inici considerem no està dimensionada correctament.

L’afectació és directa a la ciutadania, que veu incrementats els fets delictius a la zona, i redueix la prevenció: a menys policies, menys prevenció i menys capacitat de reacció.

No tenir en compte les característiques concretes del territori, obviant les necessitats tant de la població de la zona com dels mateixos agents, és un gran error. La manca d’efectius no tan sols afecta la seguretat pública i la dels agents sinó que a més NO garanteix els drets laborals ni la conciliació als companys.

El degoteig de sortides d’efectius d’aquest destí (ja sigui per resolucions de concursos o oferiments que es poden preveure i que immediatament s’han de revertir o el compliment de gaudiment de drets que tenen companys i companyes, o el fet que hi hagi excedències) requereix decisions i solucions urgents i diligents, NO ens val la resposta que ens van donar a l’anterior escrit, perquè la situació va empitjorant i la pèrdua d’efectius a l’Ametlla de Mar és preocupant. NO oblidem que el territori que assumeixen és prou ampli i de moltes poblacions i urbanitzacions, on si s’ha d’esperar l’arribada d’efectius de Tortosa, el temps de resposta davant qualsevol incident és molt gran.

Insistim: planificar des del confort d’un despatx, sense tenir en compte les característiques concretes del territori condueix a errors que són a temps de revertir, tot i que van tard. NO es pot obviar les necessitats, tant de la població de la zona com les condicions laborals i de seguretat dels mateixos companys i companyes.

Demanem als responsables polítics de la zona, que es prioritzi la seguretat pública al seu territori, i defensin l’augment d’efectius a les Terres de l’Ebre.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

L’Ametlla de Mar, 18 de gener de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.