ACCIÓ SINDICAL

INCOMPLIMENT SISTEMÀTIC DELS CRONOGRAMES PER PART DE LA SUBDIRECCIÓ GENERAL DE RECURSOS HUMANS

280/2022

Cap mosso/a es creu els cronogrames que deu fer la unitat de “pinta i colorea” de la Subdirecció General de Recursos Humans, ja que des de fa temps no serveixen per a res. Tots estem avorrits dels continus canvis i incompliments constants. Mai havíem vist tanta improvisació!!!

AVUI

Accés mosso/a 46/002/22: no publicat. Després del que hem patit els últims anys per la manca d’efectius policials no tindrem nova promoció el 2022? Sense partida pressupostària per tirar endavant una nova promoció? Haurem d’esperar fins a 2024 per tenir més efectius? L’envelliment de la plantilla i la pèrdua anual d’efectius minvaran novament la seguretat pública i la dels policies. Prioritats Conseller Elena?

Concurs General previ a la promoció interna: no publicat i promoció interna caporal/a, sergent/a i sotsinspector/a: no publicat. Compromisos de la Subdirectora de Recursos Humans sense complir. De moment, es dedica a fer oferiments de comissions a dit, felicitats!!

Les de comissari, intendents i inspectors: publicada i a punt de finalitzar. Es preveia al cronograma pel 13 de juny de 2022, es va publicar l’endemà, ja veiem el que prioritza Subdirecció i Prefectura.

CO Especialitat trànsit: no publicat. Que hi hagi cada dia més accidents i que en certs destins de trànsit hi hagi un únic mosso de trànsit patrullant o cap ni un, no els importa. D’això se’n diu desídia.

L’anterior govern no va fer res pels moss@s i aquest encara està fent menys… Si no en sabeu, feu les maletes, marxeu, i no torneu! #RESPECTPOL

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 24 de novembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.