ACCIÓ SINDICAL

NO ENS DEIXEN PARTICIPAR A LA SUBPROVA AQUÀTICA GENÈRICA DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA PROVISIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L’ESPECIALITAT D’INTERVENCIÓ EN EL MEDI AQUÀTIC

38/2024

Avui s’ha celebrat la reunió de la comissió de valoració del concurs oposició de l’especialitat d’intervenció en el medi aquàtic, on ens han informat dels agents que han aprovat la primera prova de coneixements.

Els resultats han sigut els següents:

Moss@s: 37 presentats, 36 aptes – Caporals: 5 presentats, 4 aptes

Sergents: 1 presentat, 1 apte

Demà sortiran publicades les llistes a la intranet i també la convocatòria per a la realització de la subprova aquàtica per al pròxim dilluns dia 25 de març a les 8h, dividits en dos grups. (recorden que s’ha de portar tot el material de l’annex 5 de la convocatòria)

Després de moltes problemàtiques relacionades amb al·legacions i recursos presentats per participants en convocatòries on hi ha proves físiques, hem peticionat que es gravin aquestes proves. L’objectiu: que no hi hagi interpretacions i que es pugui demostrar que les puntuacions de les proves pràctiques o físiques s’ajusten al que realment ha succeït i no hi ha confusions.

La resposta de l’administració ha sigut que aquestes proves no es poden gravar (deuen ser molt especials quan tots hem vist tota mena d’esports i proves gravades i cronometrades amb totes les garanties).

Seguidament, hem demanat la participació de la part social en aquestes proves per poder comprovar in situ de manera imparcial si la prova es celebrava amb totes les garanties pels aspirants, recordem que fa no gaire la prova de l’especialitat de muntanya ha portat molta cua i una mica de foscor a la puntuació final, si més no, ha generat malestar en molts participants.

Per aquest motiu hem registrat un escrit per peticionar que es gravin totes les proves de totes les convocatòries i així el lema de transparència, publicitat, mèrit i capacitat es vegin realment emparats. També que la part social pugui assistir si ho creu oportú.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

19 de març de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.