NOVA UNITAT DE “CAPACITACIÓ I ENTRENAMENT” SOL·LICITEM UN OFERIMENT PÚBLIC DE LES VACANTS GENERADES

81/2022

El proppassat 01-04-2022 es va publicar un oferiment per a la “Unitat de capacitació i entrenament de la PGME”. Aquest oferiment s’ha de proveir mitjançant comissions de servei (CS) i adscripció provisional (AP).

Entenem aquest oferiment com l’avançada al nou decret d’estructura del CME, el qual reculli la creació d’aquesta i altres unitats. I que permeti l’oferta de provisió de llocs de treball mitjançant concurs-oposició o LD.

La majoria d’aspirants que poden complir els requisits per accedir a aquesta unitat, seran els actuals “formadors/es regionals”, integrats/des majoritàriament a les ARRO i BRIMO.

Proveir les places amb CS, genera “reserva de lloc” a la plaça destinació origen i afecta directament a la cobertura de la RLT. Podent ser desenes de places a les diferents ARRO i BRIMO.

Hem sol·licitat que, finalitzat aquest oferiment, es faci un OFERIMENT PÚBLIC BASAT EN MÈRITS, el qual reculli totes les places que s’han “alliberat”. Alhora també, que tan aviat com el decret estigui publicat, es convoqui concurs-oposició o oferiment LD per a aqueta nova Àrea/Unitat, per tal d’alliberar les places i es puguin oferir en concursos futurs.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
07 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.