PANEROLES ALS VESTIDORS DE L’EDIFICI D DEL ISPC

111/2022

Avui, dimarts 10 de maig de 2022, el delegat de la RPMN, RPMS i Riscos Laborals d’USPAC, s’han desplaçat fins a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya per tal de fer visita als aspirants i que s’han trobat???? PANEROLES per tot el vestuari corrent com si fos casa seva!!!

Immediatament, des de la USPAC ens hem posat en contacte amb el Departament d’Administració, per tal de demanar posar remei a aquesta fastigosa situació.

Ens informen que demà dimecres 11 de maig han de personar-se l’empresa de plagues per tal de solucionar la incidència. Esperem que sigui així, ja que fa més d’una setmana que s’està convivint amb aquestes paneroles, de no ser així prendrem d’altres mesures més contundents.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat i la salut de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.USPAC,

 

L’ESCUT DELS MOSSOS

Mollet, 10 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.