ACCIÓ SINDICAL

TERMINIS POSSESSORIS A L’ACCÉS A CATEGORIES DE CAPORAL I D’ALTRES DESTINACIONS

86/2022

En data 11/04/2022 ens ha comunicat que el proper dia 20 d’abril de 2022 es publicarà la relació de persones que han superat la fase pràctica de convocatòria per promoció interna per cobrir 218 places de la categoria de caporal de l’escala bàsica (Registre 49/20). Al mateix comunicat ens indica que la incorporació a la destinació assignada serà el dia següent a la publicació al DOGC, és a dir, el dia 21 d’abril de 2022.

Segons l’establert a l’art. 15 del Decret 401/2006, de 24 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de provisió de llocs de treball del cos de mossos d’esquadra, les persones funcionàries hauran de cessar el segon dia hàbil al de la publicació de la resolució de la convocatòria al DOGC. Tanmateix, estableix els següents terminis possessoris:

– Hauran de prendre possessió en la nova destinació l’endemà del cessament si no
implica canvi de localitat de destinació.
– Com a màxim al tercer dia del cessament si la destinació comporta canvi de localitat de destinació dins la regió policial, àrea regional de trànsit o àmbit territorial.
– I, com a màxim, al cinquè dia del cessament si la destinació adjudicada comporta canvi de localitat de destinació diferent a la regió policial, àrea regional de trànsit o àmbit territorial.

Des d’USPAC, com organització sindical representativa de tots els membres funcionaris de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, considerem que ha de respectar els terminis possessoris establerts reglamentàriament, més si no existeix justificació ni excepció normativa, com a dret inalienable que tenen els membres que accedeixin a noves destinacions. En definitiva, li sol·licitem que:

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

13 d’abril de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.