TRÀNSIT NO ÉS UNA PRIORITAT PER PREFECTURA USPAC INSISTEIX: NO AL TANCAMENT DE SECTORS DE TRÀNSIT

199/2021

Més de 4 anys de la decisió de la Comissaria General de Mobilitat per reduir Sectors de Trànsit al territori català. Un tancament encobert, premeditat i que s’està gestant poc a poc, amb sis sectors actualment afectats: Montblanc, Mataró, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Igualada i Móra d’Ebre.

Per què USPAC s’ha manifestat, sempre, en contra d’aquest tancament?

• Perquè va en contra de la seguretat pública i viària a Catalunya.

Per què insistim en què s’ha de prioritzar la presència d’agents a tot el territori?

• Perquè és vital per reduir la sinistralitat i mortalitat a les carreteres, dades que van empitjorant aquest últim any. No ho diem nosaltres sinó les estadístiques.

Per què hem registrat infinitat d’escrits adreçats tant a caps policials com polítics i ho hem portat al Consell de la Policia sistemàticament, denunciant reiteradament la decisió d’eliminar sectors?

• Perquè vetllar per la reducció d’accidents i víctimes a les carreteres catalanes ha de ser l’objectiu principal de totes les administracions. Assolir-ho passa per la presència d’efectius de trànsit a totes les vies catalanes, sense excepció, garantint la prevenció i reduint els temps de resposta.

Per què Prefectura no prioritza aquesta especialitat?

• En el darrer concurs de mobilitat de trànsit del Cos de Mossos d’Esquadra, es van excloure els sectors afectats, deixant-los sota mínims i inexistents en algunes franges horàries. A banda de sacrificar aquests sectors, els efectius de trànsit a Catalunya, en general, dista molt dels òptims necessaris per una correcta gestió i per garantir la seguretat viària.

Que es deixin de visions regionals i centralistes, a les que ens tenen massa acostumats, i comencin a garantir el servei a tot el territori per igual!!!

El Director General del Servei Català de Trànsit s’ha compromès a traslladar-ho al Director General de la Policia, Sr Ferrer. USPAC ho ha traslladat a tots els caps policials i polítics i no entenem que no s’escolti l’opinió dels especialistes. Si volen reduir la sinistralitat, ESCOLTIN i deixin de piular per xarxes, que això queda molt bé cara la galeria però és poc efectiu i bastant hipòcrita.

 

5 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.