SEGUIM TREBALLANT A LES COMISSARIES AMB UNES CONDICIONS LABORALS PÈSSIMES. LA TEMPERATURA A MALLAFRÈ ÉS INSOPORTABLE

200/2021

USPAC porta dies fent gestions pels problemes de climatització a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Tarragona. Un cop hem vist que no hi ha intenció de solucionar amb immediatesa la incidència i que únicament s’han instal·lat uns “pingüins” que lluny de solucionar el problema, l’agreuja, avui mateix el nostre delegat de riscos laborals ha anat a les instal·lacions per comprovar l’estat i prendre mesures. El resultat és: temperatures que sobrepassen els 30 graus a totes les estàncies (locutoris, menjador, vestidors i recepció). Val a dir que tampoc es donen les condicions de ventilació correctes, la qual cosa agreuja la situació, i el fet d’haver de tenir que portar mascareta tampoc ajuda.
Aquestes condicions les han de patir els companys i companyes que allí treballen, i els ciutadans que van a denunciar. No és digne treballar en aquestes condicions i atempta contra la salut laboral dels treballadors. I així es troben, no oblidem, moltes comissaries de Catalunya a tot el territori, i la nostra Administració any rere any no aporta cap solució i només “parxeja” a l’estil Pepe Gotera i Otilio.

Ens queda un llarg cap de setmana de torns de 12 hores amb aquestes condicions, i la situació fa dies que persisteix, és per això que hem registrat avui mateix un escrit denunciant les pèssimes condicions que han de suportar els companys adreçat a la responsable de Gestió Tècnica d’Infraestructures de Cossos Operatius i a la

Subdirectora General de Prevenció de Salut i Riscos Laborals, sol·licitant:

• Que es facin totes les gestions oportunes per solucionar la incidència de manera immediata i que hagi un servei tècnic permanent d’urgència REAL a tot el territori per respondre davant aquestes incidències 24hores i tots els dies de l’any.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S!!

6 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.