JURIDIQUES

ATEMPTATS 17-A BARCELONA I CAMBRILS: USPAC DEMANA PRESÓ PERMANENT REVISABLE DELS ACUSATS

112/2020

Els serveis jurídics d’USPAC ha presentat el seu escrit d’acusació davant l’Audiència Nacional pel qual es considerem als tres acusats autors de 16 delictes d’assassinat de caràcter terrorista (14 Rambla, 1 Zona Universitària i 1 Cambrils); 147 delictes d’assassinat en grau de temptativa amb resultat de lesions (131 Barcelona, 11 Cambrils, 3 companys a Cambrils i 2 a Subirats); i col·laboració amb organització terrorista.

Es demana la pena més important que defineix el Codi Penal que és la de presó permanent revisable per dos acusats, i 10 anys de presó pel tercer.

Hi haurà més de 200 testimonis en un judici que es preveu que comenci a tot tardar a principis d’any perquè l’agost de 2021 ha d’haver-hi Sentència.

No ens cansarem d’agrair la tasca que van fer tots els companys aquells dies així com els que han intervingut en la instrucció del procediment. Malgrat que tenim el pitjor Departament d’Interior de la història, que es mou únicament pels seus interessos personals, amb el nostre sacrifici personal continuem demostrant dia rere dia perquè som una de les millors policies del món.

ORGULLOSOS DE SERVIR A AQUEST PAÍS

Barcelona, 1 d’agost de 2020

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.