JURIDIQUES

PRESÓ PROVISIONAL PER L’INDIVIDU QUE VA OBRIR FOC CONTRA DOS “GEI” A LES LLOSSES (RIPOLLÉS)

106/2023

La magistrada del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Ripoll ha enviat a presó a Mustapha A., qui el proppassat 14 de juny, va disparar a les Llosses contra un veí i dos mossos mentre s’atrinxerava al seu domicili.

Avui ha passat a disposició judicial on USPAC està compareguda com acusació particular en defensa dels companys ferits. Tal com vam demanar a la querella presentada l’endemà als fets, hem demanat la presó provisional comunica i sense fiança per dos delictes d’homicidi agreujat en grau de temptativa en concurs amb un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat i dos delictes de lesions lleus, delictes que poden arribar als 30 anys de presó. A aquestes penes se li ha de sumar la temptativa d’homicidi pel veí ferit que arriba fins als 10 anys.

Després d’intervenir els mediadors de mossos sense que desistís de la seva actuació i s’entregués voluntàriament, els GEI van actuar per detenir l’individu. Quan van accedir a la primera planta, va disparar contra el primer d’ells qui va resultar amb ferides lleus gràcies a l’escut balístic. Més tard, un altre dispositiu va actuar per accedir a l’habitació on es trobava. Mentre li deien que llancés l’escopeta a terra, Mustapha va obrir foc contra un dels GEI que va poder repel·lir l’agressió i protegir-se darrere d’una columna, tot patint lesions per arma de foc. El company que anava al darrere va ser encanonat, però va poder defensar-se fins que va caure a terra l’agressor. Tot i intentar fer-se un altre cop amb l’escopeta, el tercer GEI que va accedir va poder apartar-la i immobilitzar-lo.

Tot seguint les darreres instruccions de la conselleria d’Interior, la Generalitat de Catalunya ha renunciat a comparèixer com acusació. D’aquí la importància de tenir els únics serveis jurídics que es troben activats 24 hores 365 dies en la nostra defensa.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Ripoll, 17 de juny de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.