REGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONSTerres de l’Ebre

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS RPTE 02/12/2020

156/2020

Dimecres, 2 de desembre, vam assistir a la reunió regional de la RPTE, amb els Caps de la Regió i la Cap d’Administració i aquests són els punts que USPAC va aportar:

General:
-Mantes de custòdia: Amb el nou projecte han comprat mantes d’un sol ús i s’implantarà a tota Catalunya al mateix temps, a concretar des de Barcelona.

-Afectació de la covid19 a la Regió: Actualment hi ha 7 persones afectades. La desinfecció de vehicles es fa només a requeriment.

-Manca de mascaretes quirúrgiques a les comissaries: Manifesten que és per equilibrar estocs, fan la previsió per quan farà més calor, ja que es quan més quirúrgiques s’utilitzen. Ens insten a peticionar-ho al Comitè de Prevenció de Riscos, ho elevarem. Insistim que les mascaretes quirúrgiques són més còmodes per realitzar tantes hores de servei i les FFP2 per quan no es garanteixi la distància i serveis ei incidents més concrets.

Administració

-Diversos temes pendents:

. L’armariet de davant els vestidors està cedit al personal de manteniment.
. La finestra del passadís d’OAC ja té un protector solar. Hi ha diversos pressupostos per posar algun tipus de separació del parc que hi ha al costat a la paret de comissaria.
. Detector recepció, en principi és viable traslladar-lo a peixera.
. Reposició de roba: S’estava pendent de la nova uniformitat i ara està parat, informen que si la comanda està validada, el problema de retard és de Barcelona.
Elevarem la queixa.
. No poden posar safates classificadores a custòdia.
. Manca de taquilles per USC: ens demanen que ho elevem on pertoqui
. Imputació horària Audiència Nacional: S´està portant des de Barcelona. Ja hem elevat queixa al respecte.
. Retard dels fulls d’hores d’algunes unitats: S´ho miraran bé.

ABP Baix Ebre
-Suport als DEC a USC: Pel que fa a la Regió estan totalment d’acord que els controls s´han de realitzar amb seguretat, estem en nivell alerta 4 antiterrorista. No posen impediments en què es contacti amb altres unitats o PL, Vigilants, etc per realitzar controls conjunts. Es tornarà a recordar als Caps de Torn i a la resta de la Regió.
-Els ordinadors van molt lents: és a nivell regional i és a causa d’algun problema amb els servidors. Recordaran també, en general, no sobrecarregar carpetes personals.

-Parc mòbil: No saben quants vehicles arribaran. Tenen un retard, ja que ha de passar per la ITV i van lents. El nou problema detectat de pèrdua de benzina d´alguns vehicles que surt a premsa també ho pot retardar.

– Cita prèvia OAC: L’agent de recepció no donarà cita, ho haurà de fer el ciutadà/ana per la web del gencat. Si hi ha un volum elevat, USC haurà de reforçar OAC, els hem recordat que USC no va sobrada d´efectius i hi ha l´opció de reforçar amb altres unitats. Ens responen que si el Cap de Torn ho veu convenient, es farà.

– Ventilació a recepció: Es disposa de ventilació forçada per la qual cosa ja es ventila.

-Fotocopiadora a recepció: es va demanar i miraran com estan els tràmits.

-Incidències i planificació romanent Grup RURAL: Pel romanent d’última hora manifesten que en ser un any atípic s’han trobat amb aquest problema. Estan treballant amb les incidències que els hem fet arribar.
Ametlla de Mar

-Malestar quadrant Q3: Els traslladem de nou que no considerem viable un Q3 en una CD com l´Ametlla, amb la manca d´efectius que hi ha, seria millor el reforç dels escamots, més quan la majoria no volen aquest quadrant. Ens diuen que qui no estigui a gust al Q3 que li digui directament al Cap de la CD, ja que és un tema que gestiona ell.

Gandesa

-Manca d´efectius als escamots: Ho tenen present i coneixen la situació. S´ha demanat que ho tinguin present pels propers concursos i es demani a Prefectura efectius, no tan sols per la comissaria de Gandesa sinó també en l´àmbit regional.

S´han tractat d´altres temes més puntuals que els delegats/des transmetran directament als afectats i us recordem, un cop més, que no espereu a les reunions regionals a fer-nos arribar les queixes. Davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu a consultar al vostre delegat/da que ho traslladarà on pertoqui de manera immediata.

 

USPAC, L´ESCUT DELS MOSS@S

Tortosa, 3 de desembre de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.