SUBCOMISSIÓ INFRAESTRUCTURES

[easy_media_download url=”https://uspac.cat/wp-content/uploads/2019/12/Comunicat-Sub-infraestructures.pdf” text=”PDF” color=”red_darker”

150/2019

El dia 11 de desembre de 2019 es va celebrar la Subcomissió d’infraestructures. Els punts tractats més importants han sigut els següents:

Protocol uniforme per a la gestió dels comisos de substàncies estupefaents. USPAC, després de rebre els diferents protocols va concloure que tots ells són diferents, alguns d’ells desfasats i en algunes regions inexistents. L’administració es compromet a fer un protocol uniforme per a tot el cos i d’aquesta manera unificar procediments.

 

Renovació de l’aire a l’OAC de Mallafré a Tarragona. USPAC ha denunciat sempre les mancances de seguretat i de confort d’aquestes instal·lacions i a l’última avaluació de riscos el CO2 va marcar uns nivells alts. L’administració reactivarà la caixa d’extracció d’aire que havia inutilitzat per queixes dels veïns pel seu soroll. S’instal·laran diferents sondes perquè s’activi l’extracció i renovació de l’aire cada vegada que pugin els nivells de CO2 per sobre dels estàndards.

 

Climatització a l’ABP del Vendrell. USPAC va denunciar a inspecció de treball diferents mancances en aquesta ABP, entre elles, la climatització. L’administració informa que durant aquesta setmana es repararà l’últim compressor i en breu tornarà a funcionar amb garanties. Els hi recordem que s’ha anat molt lent en aquesta reparació i que com sempre els Moss@s han sofert les altes temperatures d’aquests darrers mesos.

 

Comissió de seguretat i autoprotecció. L’administració manté al marge als sindicats d’aquesta comissió, fins i tot no ha contestat a l’escrit registrat per USPAC per crear-ne una on participin els sindicats.

 

Control de la DGP sobre les empreses de manteniment i les seves actuacions. USPAC ha detectat que no hi ha un control de la DGP sobre les actuacions de les empreses de manteniment. L’administració respon que hi ha un concurs en marxa perquè a totes les regions hi hagi un enginyer tècnic que supervisarà i vetllarà perquè es resolguin les incidències relacionades amb les infraestructures del CME.

Avui ens informen que el cap de negociat de cada comissaria i com a superior el cap de servei de la regió són els responsables de la resolució de les incidències.

 

Incidències a la Comissaria de Barcelona-Gràcia. USPAC a l’avaluació de riscos d’aquesta comissaria va observar diferents irregularitats. L’administració ens respon que està tot ok a la Comissaria de Gràcia davant de la seva incredulitat USPAC ho denunciarà a la inspecció de treball.

 

Filtracions Comissaria Sant Vicenç dels Horts. Es repararà tota la coberta per pal·liar aquestes contínues filtracions.

 

Nous vestidors Comissaria Banyoles. Ens informen que els vestidors estan a norma i que són definitius.

 

En cas que trobeu incidències eternes a les vostres dependències que creïn un perill per als Moss@s contacteu amb el vostre delegat i envieu mail a riscoslaborals@uspac.cat

Barcelona, 17 desembre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.