RESUM REUNIÓ CSSL D’INFRAESTRUCTURES 10-03-22

60/2022

Dijous, 10 de març de 2022, es va reunir de nou la Subcomissió d’Infraestructures de manera telemàtica. Us informen dels punts més rellevants de la reunió:

Les actuacions planificades amb els fons “Next Generation” es troben incloses 6 comissaries: Manresa, Trànsit Girona, Vilafranca, Vendrell, La Seu d’Urgell i Lleida. Aquests fons són per a millores d’eficiència energètica, millorant l’aïllament de les façanes, les finestres, instal·lacions de plaques fotovoltaiques de 50 Kw i d’il·luminació led interior. Tanmateix, s’instal·laran calderes d’aerotèrmia a Manresa, Vendrell i Vilafranca del Penedès.

Les 11 refredadores que encara estem esperant, s’aniran instal·lant després de l’estiu.

A l’ABP de Mataró s’instal·laran portes corredisses per l’accés al pàrquing del perímetre. Si la comissió tècnica la valida, aquesta millora s’implantarà a la resta de les comissaries.

En referència al problema de pudors als vestuaris de la CD Sitges, ens informen que van anul·lar i tapar totes les canalitzacions, des de la USPAC insistim que al destí es continua amb problemes de pudors. Ens informen que s’ho tornaran a mirar.

El projecte de l’ABP de Torredembarra està finalitzat, però estan pendents de la licitació perquè ens diuen que les empreses han renunciat al projecte i han de tornar a fer el concurs.

A Portbou, insistim en el tema vestuaris, USPAC ha deixat clar que encara que compleixi normativa, no pot ser que els companys i companyes comparteixin dutxa i lavabos. Quan un company o companya està a la dutxa, per respecte els companys del sexe contrari han de desplaçar-se a un altre lavabo. Ens informen que quan retirin la caldera de la sala on està podran ampliar les instal·lacions.

Es torna a sol·licitar la porta d’accés per a personal a Salou. Ens comenten que s’està treballant en el tema, però no es posen d’acord d’on posar-la, també pel tema de si s’amplia els vestidors, la porta no sigui un problema la seva localització.

Un altre punt important és la falta d’espai als vestidors de Lleida. Ens informen que estan esperant l’informe d’infraestructures policials.

Des de la USPAC tornem a demanar l’Avaluació de Riscos Laborals de la Sala 112. Després d’un mal entès on ens comunicaven que estava realitzada, ens informen que es farà aquest any.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
14 de març de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.