RESUMS REUNIONS

RESUM REUNIÓ ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA COMISSARIA GENERAL D’INFORMACIÓ 16-01-2023

10/2023

Dilluns, 16 de gener de 2023, ens vam reunir els sindicats representatius i els caps de la Comissaria General d’Informació.

Us fem arribar el resum dels punts tractats més importants:

Vam demanar novetats dels vehicles de paisà i la resposta va ser que ens emplacen a la Comissió de Materials i Parc Mòbil. Es va comentar allò que ja ens van comunicar al Consell de divendres passat pel que fa a les dues licitacions (https://uspac.cat/resums-reunions/resum-consell-de-policia-13-01-2023/).

Endarreriments i problemàtiques de cobraments de les hores d’assistència a judici de l’Audiència Nacional i la resposta és que imputen 5h de judici i 9h acumulades, en principi ja estarien al dia segons ens manifesten.

Demanem com van les novetats amb els estudis o licitació per a armes curtes compactes i ens emplacen a materials, no tenen cap informació.

En relació amb els ordinadors que vam demanar i material informàtic per a les UINF, ens responen que han rebut 15 ordinadors nous i manifesten que en tindran prou per a tot el territori.

LD per aquest 2023: Només han sortit places per a intervenció especial. No saben si sortiran places en LD per al 2024.

Les UINF passaran a ser Àrees quan modifiquin el nou Decret d’estructura, de moment tot continua igual. I quan es passi a Àrea, respectivament hi haurà Unitats i, per tant, hauran d’ampliar efectius i comandaments.

Les reunions amb la CGINF passaran a ser cada quatre mesos, segons ens informen, però si teniu cap incidència, queixa o dubte ens ho podeu traslladar immediatament a investigacio@uspac.cat o mitjançant el vostre delegat de referència i li donarem el tràmit que pertoca amb la màxima celeritat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Sabadell, 18 de gener de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.