ACCIÓ SINDICAL

AQUEST ANY TAMPOC ASSISTIREM!! EL DIA DE LES ESQUADRES LLUNY DE REPRESENTAR TOTS ELS MOSS@S S’HA CONVERTIT EN UN ACTE QUE EXCLOU A MOLTS

48/2024

Cada any igual, sembla un “déjà-vu”: situacions injustes, criteris desiguals, actuacions meritòries que queden en l’absolut oblit dels caps mentre que d’altres, límits o quotes per destins, unitats i/o regions… Una injustícia que es repeteix cada any, basat en un sistema de concessió poc transparent i que ha acabat pervertint el que hauria de ser un motiu d’orgull.

A la USPAC fa anys que denunciem aquest fet, i hem registrat escrits tant a Prefectura com al DGP sol·licitant un canvi de sistema en l’assignació de felicitacions que fos un veritable estímul per a tots els membres del nostre col·lectiu, un sistema més just, plural i equitatiu on quedi reflectida la realitat de la tasca diària policial.

La resposta ha estat sempre NEGATIVA i és que segurament ja els va bé aquest sistema per continuar FENT i DESFENT com els interessi més, això sí, les seves PITRERES cada cop són més PLENES de metall.

En unes dates on rebem diàriament invitacions als actes que es realitzaran aviat, des de la nostra organització sindical ho tenim clar, I HO TENIM CLAR NO ARA, SINÓ DES DEL PRIMER COP QUE ENS VAN INVITAR COM A SINDICAT REPRESENTATIU:

USPAC no ha assistit MAI a cap acte ni central ni regional del Dia de les Esquadres, i no ho farà, mentre hi hagi una sola mossa o mosso discriminat per un sistema arbitrari, injust i poc transparent, NO ASSISTIREM.

Celebrem que aquest any se sumin a la no assistència alguns sindicats que fins ara SI han participat sense cap mena de problema al teatre de cada any, i sembla que ara s’adonen de la injustícia, més val tard que mai!!

Mentre no hi hagi un canvi de sistema com hem demanat, i no es deixi ningú enrere injustament, a la USPAC no ens hi trobaran!

 

PER UN SISTEMA JUST, TRANSPARENT I UN DIA DE LES ESQUADRES ON NINGÚ ESTIGUI EXCLÒS!!!

Barcelona, 2 d’abril de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.