COMISSIONS DE SERVEI, OFERIMENT I PETICIÓ CONCURS OPOSICIÓ ARRO

PDF

70/2021

Els darrers dies, a través dels nostres delegats, afiliats i companys/es, hem rebut moltes consultes – queixes – inquietuds respecte a les decisions que s’estan prenent en quant a les comissions de servei i adscripcions provisionals. Tant les que formen part de l’oferiment, com molt altra casuística, que no és poca, per aquesta situació.

Una vegada hem pogut contrastar que els criteris per renovar, mantenir o revocar les comissions de servei, no són uniformes, inclús generen discriminació entre els companys/es que es veuen afectats, hem traslladat escrit a la SGRRHH per tal que prenguin les mesures per reconduir aquesta situació.

Per exemple, no es poden justificar comissions de servei d’una durada superior a 2 anys, ja que vulnera l’art.21.2 del decret 401/2006. Així mateix, creiem que no es pot justificar mantenir comissions i adscripcions d’efectius que no han superat el concurs-oposició; o ni tan sols s’han presentat, i provenen d’altre destinacions fora de l’especialitat i moltes més.

Per tot això, hem sol·licitat una sèrie de dades i la revocació de les comissions de servei i adscripcions provisionals. Incloses les d’efectius que mantenen reserva de plaça i es troben fora de l’especialitat, excepte les degudament justificades per causes excepcionals.

Entenem que una vegada es procedeixi a aquesta “regulació”, es podrà convocar immediatament un nou CO per ARRO per cobrir totes les vacants resultants del procés de revocació.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

05 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.