PERMIS ASSUMPTES PERSONALS FINS AL 31 MAIG DE 2020

PDF

145/2019

Des del sindicat USPAC ens plau comunicar-vos que avui s’ha decidit que els PAP de l’any policial 2019/2020 podran ser gaudits fins al 31 de maig de 2020.

Ens congratulem d’aquesta decisió, ja que USPAC, a la seva proposta d’Acord presentada al Departament d’Interior el mes d’agost d’enguany en el seu punt 11.2 ja parla de que si aquests permisos no poden ser gaudits en l’any policial es puguin gaudir la primera mitat d’any següent o que fossin compensats econòmicament amb aplicació de coeficient. Podeu veure-ho al comunicat 102/2019 on parla exclusivament del punt 11 de la proposta d’Acord on parla de Règim de permisos, llicències i vacances.

Tanmateix el passat dia 13, vam presentar un registre adreçat a la Subdirectora General de Recursos Humans on demanàvem l’ampliació del termini de gaudiment dels PAP d’enguany, degut a la greu situació que estem vivint al Cos de Mossos d’Esquadra per manca d’efectius, sumant-hi el dispositiu Minerva que ha fet que molts companys no hagin pogut gaudir d’aquests permisos.

També hem de dir que havíem rebut peticions de vàries oficines de suport demanant-nos que intercedíssim perquè aquesta ampliació fos possible i que la gent sinó perdria els permisos per la impossibilitat de donar-los.

Per tot això ens congratulem d’aquesta mesura i continuarem lluitant perquè la lògica i el sentit comú s’imposi a l’immobilisme.

UNA MICA DE COHERÈNCIA A VEGADES ÉS BONA!

Barcelona, 22 de novembre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.