JURIDIQUES

NOU ÈXIT JURÍDIC QUANT A INDEMNITZACIONS PER LESIONS: 9.100 € PER 14 DIES DE BAIXA I UN PUNT DE SUTURA

1/2024

Un dels principis que inspira la nostra defensa jurídica és que cap fet quedi impune. Això, traslladat a la pràctica suposa que:

 

1) es condemni amb la màxima pena a qui agredeix a un company;

2) que la responsabilitat civil pels danys sigui tan gravosa com és ferir a un agent de l’autoritat;

3) sempre es rescabali aquest import, bé per part de l’autor, bé per part de la Generalitat.

 

Tot això ho hem aconseguit tenint els únics serveis jurídics especialitzats en matèria policial disponibles les 24 hores, els 365 dies de l’any; no derivem els atemptats a agent de l’autoritat als advocats de l’assegurança; i hem aconseguit el rescabalament íntegre de tots els danys patits pels funcionaris del cos de mossos d’esquadra a càrrec de l’administració (Sentència del Tribunal Suprem 956/2020 que obliga a instaurar el DAD87).

Un nou exemple el tenim en la recent Sentència del Jutjat Penal núm. 2 de Tarragona on es condemna a Nourdin B. com a autor d’un atemptat contra agent de l’autoritat a indemnitzar en concepte de responsabilitat civil amb 9.100 euros. El company, ferit lleu durant la persecució, va romandre 14 dies de baixa que els advocats de la USPAC vam valorar en 2.100 € (a raó de 150 € per dia de baixa); i 7.000 € pel punt de sutura.

Seguim el nostre camí d’èxits jurídics del qual es beneficia tot el col·lectiu com és el DAD87 i, particularment, els nostres afiliats que són els que obtenen les indemnitzacions més elevades en qualsevol procediment judicial i els únics que sempre han estat rescabalats per la Generalitat de les lesions patides en acte de servei.

Recordeu que heu de contactar amb els nostres delegats davant de qualsevol lesió que patiu al servei i que teniu a la vostra disposició el telèfon d’emergències que trobareu a la nostra web, davant atemptats i d’altres fets greus.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Barcelona, 10 de gener de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.