RESUMS REUNIONS

RESUM COMISSIÓ PERMANENT DE SEGONA ACTIVITAT 23-01-2024

9/2024

Ahir dia 23 de gener de 2024 es va celebrar una nova reunió de la Comissió Permanent de Segona activitat entre les organitzacions sindicals representatives al CME i l’administració. Es van tractar punts pendents de la darrera reunió de la COPSA.

 

1. Gestió de les incorporacions d’agents després de passar a una situació de segona activitat o tècnic de suport no policial.

Un dels problemes que es plantegen als agents que passen a una d’aquestes dues situacions és la manca de referent de comandament i una desconeixença sobre quines són les funcions que han de realitzar i quines no.

Fa anys que a la COPSA s’ha proposat una figura de coordinació que ajudés als agents amb aquest canvi, en algunes ocasions s’ha parlat de la descentralització regional de l’Oficina dels Moss@s i que es coordinés des d’allà aquestes situacions.

Tot i tenir diferents propostes a sobre la taula, mai s’ha considerat oportú fer-ho.

USPAC va peticionar que s’entregui un dossier informatiu als agents que es reincorporin al servei en segona activitat i com a tècnic de suport no policial on es faci constar les funcions que han de dur a terme i sota quin comandament. Ens van contestar que és difícil fer constar totes les funcions, però que miraran com fer un pla d’acollida per aquests agents.

 

2. Proposta preguntes freqüents segona activitat.

L’administració presenta una proposta de preguntes freqüents que es va peticionar per resoldre molts dels dubtes que es plantejaven per part dels agents. Ens enviaran aquesta proposta per poder llegir-la i fer aportacions. NO estem d’acord amb la definició d’operativitat que se’ns planteja i així ho vam dir a la reunió per poder modificar-la.

 

3. Dades i informació.

Se’ns va facilitar una sèrie de dades relacionades amb el nombre d’agents que es troben a la situació de segona activitat i els llocs de treball en segona activitat que hi ha al CME, també. El número de Tècnics de suport no policial i altres dades relacionades amb la COPSA.

Se’ns va facilitar la piràmide d’edat al CME que us fem arribar a continuació:

Alguns punts es van quedar pendents per tractar a la propera reunió. Per qualsevol consulta podeu enviar un mail a uspac@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

24 de gener de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.